Το σεμινάριο φωτοανάγνωσης ενηλίκων του Μαρτίου

Το σεμινάριο φωτοανάγνωσης ενηλίκων του Μαρτίου

19/02/2024 2024-02-19 16:38

Το σεμινάριο φωτοανάγνωσης ενηλίκων του Μαρτίου

Η εικόνα προέρχεται από την ιστοσελίδα: www.thelawofsuccesspublishing.gr

Πότε: 30-31/3

Πώς: Μέσω zoom

Ώρες διεξαγωγής: 17:00-21:00

Ποιους αφορά: δημοσιογράφοι, λογιστές, δικηγόροι, φοιτητές, εκπαιδευτικοί (όλων των βαθμίδων και των ξένων γλωσσών) κι όποιον άλλο θέλει να διαβάζει αποτελεσματικά και να θυμάται ό,τι επιθυμεί

Τι μαθαίνεις κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου:

Την πρώτη ημέρα μαθαίνεις το μαθησιακό σου προφίλ και την ταχεία ανάγνωση.

Τη δεύτερη ημέρα μαθαίνεις το διαγώνιο διάβασμα και τη μέθοδο του mind mapping ή αλλιώς των “αραχνών”.

5 λόγοι λοιπόν που το διαδικτυακό μάθημα – σεμινάριο είναι αποτελεσματικό:

1) Συμμετέχεις στο μάθημα από την άνεση του σπιτιού σου

2) Μπορείς να το παρακολουθήσεις από όπου κι αν βρίσκεσαι (εγώ είμαι Θεσσαλονίκη αλλά πλέον έχω ανθρώπους που παρακολουθούν από όλο τον κόσμο, από την ακριτική Ελλάδα μέχρι την Ευρώπη και την Αμερική)

3) Είμαι σε αυτό το επάγγελμα τα τελευταία 6 χρόνια. Εκ των οποίων τα τέσσερα εργάζομαι αποκλειστικά διαδικτυακά. Επομένως έχω μεγαλύτερη πείρα στα διαδικτυακά μαθήματα. Κι οι περισσότερες επιτυχίες των ανθρώπων προέκυψαν έπειτα από τη διαδικτυακή παρακολούθηση των μαθημάτων.

4) Το μάθημα – σεμινάριο γίνεται με ανοιχτές κάμερες κλπ κι είναι βιωματικό. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει συνεχής αλληλεπίδραση της ομάδας μεταξύ της (μπορείς να ρωτήσεις κάποιον που ήδη το έχει παρακολουθήσει να σου πει τις εντυπώσεις του. Αν δεν μπορείς να βρεις κάποιον απευθύνσου στις φωτογραφίες της ομάδας της φωτοανάγνωσης στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/343881159440618), που αφορούν τη διαδικτυακή αξιολόγηση του μαθήματος)

5) Επιλέγεις το κείμενο στο οποίο θα κάνεις εξάσκηση και μπορείς να αγοράσεις το βιβλίο της φωτοανάγνωσης, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “ο νόμος της επιτυχίας” για περισσότερη εξάσκηση! Όταν κάποιος επιλέγει το δικό του κείμενο είναι 100% πιο αποτελεσματική η μέθοδος γιατί το κίνητρο είναι ένας από τους πιο σπουδαίους παράγοντες της επιτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί μου ή μέσω των social media.